Escenaris

Escenaris  |  Venta d’entrades

 

Diumenge 4 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda al teatre de la Sitja: Corre, trufa!, de la Cia. Pentina el Gat

La Trufa és un cadell que viu amb una parella i els seus dos fills. No coneix més que l’amor que li donen els seus amos. Durant unes vacances a la muntanya es perd i comença l’aventura que la portarà finalment al retrobament amb la seva família. Amb aquest viatge descobreix el món exterior que fins ara ni imaginava: animals estranys que li fan molta por, espais grans i inabastables… La Trufa durant aquest viatge venç les pors i descobreix l’amistat dels altres que l’ajuden a arribar a casa.  Quatre músics i actors us explicaran aquesta aventura fantàstica de la mà de cançons molt melòdiques i ritmes i estils molt variats. L’escenografia creativa i la gran diversitat d’instruments musicals ens transportaran a una atmosfera a estones màgica i a estones molt divertida Famílies. Infants a partir de 2 anys.

Entrada anticipada: 5 € · A taquilla: 7 €.

Diumenge 25 de febrer a les 6 de la tarda al teatre de la Sitja: Faixedas i punt (un monòleg interactiu), amb Fel Faixedas

FAIXEDAS I PUNT és un espectacle d’humor, de petit format, on la interacció amb el públic fa que cada funció sigui única i diferent. És un monòleg o una roda de premsa? FAIXEDAS I PUNT ho és tot. Històries esborrejades improvitzacions compartides i riures assegurats al llarg de 70 minuts de bon humor. Per a tots els públics. Entrada anticipada: 10 € · A taquilla: 12 €.

Divendres 8 de març a les 6 de la tarda al teatre de la Sitja: In-visible amb la Maga Charlotte

Espectacle de màgia familiar on grans i petits podran gaudir a parts iguals. Per a tots els públics. Entrada: gratuïta.

Diumenge 17 de març a les 12 del migdia al teatre de la Sitja: Springtime Surprises, amb Funengo

El conill del bosc vol compartir els plaers de la primavera. Vine a gaudir dels colors i la màgia, però vigila perquè algú vol menjar-se tots els cupcakes del pícnic!
Aquesta història forma part d’una sèrie d’espectacles familiars en anglès anomenada Funengo Tales, creada perquè els nens es diverteixin, hi participin, utilitzin la imaginació i aprenguin anglès. Són originals i amb humor, i s’hi inclouen personatges divertits i cançons i música pròpies de Funengo. Famílies. Infants de 3 a 7 anys. Entrada: gratuïta.

Diumenge 7 d’abril a les 6 de la tarda al teatre de la Sitja: Kilòmetres, amb Meritxell Yanes

Comences a caminar i no saps quants kilòmetres arribaràs a fer, no saps cap on aniràs, ni on acabaràs, ni quan et trobaràs el final. Aquesta és la història de quatre camins que en un punt s’uneixen. Hi trobarem riures, plors, fe, il·lusió, desesperació, oportunitats, decepcions, lluites, penes, alegries però per sobre de tot amor, molt d’amor. Kilòmetres és la història d’una família i del seu particular viatge, explicada per Meritxell Yanes – la Meri, com li diuen a casa-, que des de la seva pròpia veu, amb honestedat i tendresa, ens fa recórrer les passes d’aquestes persones al llarg dels anys i del planeta, compartint una història que, sens dubte, podria ser també la història de qualsevol de nosaltres. Per a tots els públics. Entrada anticipada: 10 € · A taquilla: 12 €.

Dimarts 23 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda a la Plaça Catalunya: La llegenda de Sant Jordi (explicada al Sant Jordi despistat), amb la Minúscula

Què passaria si de cop i volta Sant Jordi perdés la memòria i no recordés res de res de la seva famosa gesta? Doncs que amb l’ajuda de tot el públic i d’una nena molt entremaliada li ho hauríem d’explicar. Perquè no pot ser que la diada de Sant Jordi passi amb un sant Jordi tan despistat! Amb humor, sorpreses i molta música tornarem a construir entre tots la tradicional llegenda.