Biblioteca municipal

La biblioteca municipal de Fornells de la Selva es va traslladar a una de les dependències de La Sitja quan aquesta es va inaugurar, el gener de 2010. Inicialment, es trobava a la primera planta del Centre Social (des d’abril de 2004).

Disposa d’un fons bibliogràfic que supera els 4.000 exemplars de llibres i revistes que es poden consultar, nombroses pel·lícules, CD’s i ordinadors connectats a internet que els usuaris poden utilitzar. També hi ha WIFI.

Des de setembre de 2019 formem part de la xarxa del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona que incorpora:

L’assessorament i la col·laboració amb els ajuntaments en la creació i manteniment dels equipaments i serveis bibliotecaris que responguin al marc legal i a les necessitats específiques municipals.
El suport metodològic i tècnic a les biblioteques públiques pel que fa a innovació, disseny i prestació de serveis de qualitat.
La creació de mecanismes i eines per potenciar i facilitar la cooperació entre les biblioteques per fer més rendibles els recursos públics.


Podeu consultar el catàleg de la biblioteca.

Horari: De dilluns a divendres de 16:30 a 20:00 h de setembre a juliol.

La Biblioteca s’omple cada tarda de nens i nenes realitzant tasques escolars, buscant informació… així com pares i mares que els acompanyen mentre gaudeixen de la lectura.


ENS TROBEU A:
Narcís Monturiol, 31, 17458 Fornells de la Selva (Gironès)

Telèfon: 972 51 81 66

E-mail: biblioteca@fornellsdelaselva.cat

Web: https://www.bibgirona.cat/biblioteca/fornells

FOTO BIBLIOTECA