BUSQUES FEINA? REINVENTA’T AMB L’AJUDA DE “ESPAI FEINA”

ESPAI FEINA.

L’Ajuntament de Fornells de la Selva i l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès oferim a totes les persones en situació d’atur del municipi i persones que volen aconseguir una millora laboral el servei d’orientació laboral Espai Feina.

Us comuniquem que disposeu d’un espai a l’Ajuntament on podeu rebre assessorament en itineraris de cerca de feina, orientació en la prospecció d’empreses, consulta d’activitats formatives, confecció de la carta de presentació i currículum i, accés a una borsa de treball on periòdicament es publiquen ofertes laborals.  

Per altra part, Espai Feina us ofereix activitats de formació amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat mitjançant tallers i cursos d’especialització, tallers grupals i activitats específiques d’inserció laboral. Des d‘Espai Feina es col·labora amb el Programa UBICAT i Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Si esteu en situació datur o voleu millorar la situació laboral, no dubteu en contactar amb nosaltres per demanar-nos cita.

El nostre horari d’atenció al públic és els dimecres cada 15 dies de 9.00 a 14.00 h, a les oficines de l’Ajuntament. Per a més informació o per concertar trobada podeu contactar amb promocioeconomica@girones.cat o bé trucar al 972 21 32 62.    

Aquí pots consultar les dades d’ocupació al Gironès al gener de 2021.